Categorieën
film

Sole

In de film Sole volgt Pamela Kalkman de jonge vrouwelijke vicepresidentskandidaat Soledad Nuñez en haar team in hun strijd tegen de corrupte machthebbers in Paraguay tijdens de spannende verkiezingen in het voorjaar van 2023. Ik volg Nuñez en haar team in de aanloop naar de verkiezingen; in gesprek met kiezers door het hele land, tijdens debatten met haar conservatieve tegenstanders, en tijdens intieme momenten met vrienden en familie. Wat drijft haar om haar leven in dienst te zetten van de publieke zaak? Hoe gaat zij om met valse berichtgeving in de media? Hoe zal ze gedesillusioneerde burgers overtuigen om te gaan stemmen en hoe gaat zij om met seksisme, fraude en bedreigingen van de drugsmaffia?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *