Categorieën
muziek

Nyala

Nyala is een trio bestaande uit Pau Li Liem, Stef Joosten en Jorrit Romme. Net zoals de naam beschrijft (‘Nyala’ is het Indonesische woord voor “vlam”), is hun muziek steeds veranderend en in beweging. Het kan smeulen, intens en laag in dynamiek maar het heeft de mogelijkheid om uit te groeien tot vurige improvisaties en composities. Geïnspireerd door de onvoorspelbare eigenschappen van een vlam streven ze naar het vinden van nieuwe geluiden en verkennen ze nieuwe manieren om hun eigen composities te interpreteren. Het startpunt kan een vaststaande compositie zijn, een patroon of een tekst maar als ze beginnen met spelen zal het zich ontwikkelen tot een nieuwe impressie van het stuk. Ze zijn niet gebonden aan een genre of een stijl, maar spelen met een open mind en vol creativiteit.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *