Categorieën
Interdisciplinair

Royalty meets the panic of memories

“Met een interdisciplinaire en transmediale voorstelling over intergenerationeel trauma – Royalty meets The Panic of Memories – bewegen Mugisha Frank en Michael Rhebergen langs de sporen van de pijnlijke geschiedenis van Rwanda en verschillende persoonlijke ervaringen. Een ontdekkingstocht van zowel Michael, als de jongeren die hij gesproken heeft en het zeer indringende en persoonlijke verhaal van Frank. In een samensmelting van muziek, dans, spoken word, fotografie en video wordt de bezoeker meegenomen in een verhaal over hoe trauma’s doorgegeven worden aan volgende generaties en hoe daar aandacht aan gegeven kan worden.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *